NETKUTATÁSOK.hu
A fontos magyar és a tanulságos nemzetközi internetkutatások eredményeinek blogja - online vállalkozóknak és online hirdetőknek. Azért, hogy jobban megismerjük és megértsük az internetet és az internetezőket.
"Ne azt számold, hány embert érsz el, azokat érd el, akik számítanak."
[David Ogilvy]
Kérdése, észrevétele, javaslata esetén várjuk levelét a hello[kukac]sarkozymarketing.hu email címen, vagy az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. december 18.

Mi a Netkutatások Pro?

A Netkutatások Pro a Netkutatások.hu kizárólag előfizetők részére elérhető, zárt felülete. 

Mi a célja a Netkutatások.hu-nak?
A fontos magyar és a tanulságos nemzetközi internetkutatások eredményeinek feldolgozása, értelmezése, lefordítása és tanácsadás online vállalkozóknak, hirdetőknek és szolgáltatóknak. Azért, hogy jobban megismerjük és megértsük az Internetet és az internetezőket.

Melyek a Netkutatások.hu kiemelt témái?
A legfontosabb internetes témák, melyekkel kiemelten foglalkozunk: a honlapok, az e-mailezés, az e-kereskedelem, a Facebook és a mobil eszközök. Az országok, amelyek online kutatásait feldolgozzunk: Magyarország, Egyesült Államok, Németország, Európai Unió

Mi a különbség a Netkutatások.hu és a Netkutatasok Pro között?
A Netkutatásokra az internetkutatással foglalkozó cégek magyar, angol vagy német nyelvű anyagai kerülnek fel átdolgozás, értelmezés és tanácsadás nélkül. Ezek az anyagok mindenki számára elérhetők.
A Netkutatasok Pro-ra a magyar, angol és német nyelven megjelent kutatási eredmények kerülnek lefordítva, feldolgozva, értelmezve és tanácsokkal kibővítve nyelven.

Hány bejegyzés található most a Netkutatások Pro-n?
A kizárólag a felhasználói díjat befizetők által elérhető bejegyzések száma: +400 és hetente többször bővül.  

Hogyan lehet megrendelni a Pro használatát?
A Netkutatások Pro használatát megrendelni az alábbi online adatlap kitöltésével lehet. A jelentkezés után e-mailben megküldjük az előfizetői díj átutalásához a távszámlát. 
A díj beérkezése után újabb e-mailt küldünk, melyben megadjuk a Netkutatasok Pro-ra való belépéshez szükséges információkat. 

Milyen előfizetői díjak választhatók? 
  • Heti (7 nap) előfizetői díj: 15.000 Ft+ÁFA /hét/felhasználó
  • Havi (30 nap) előfizetői díj: 45.000 Ft+ÁFA /hónap/felhasználó

Szeretné a Netkutatások Pro anyagait rendszeresen olvasni? 
Ha igen, kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot. 
Köszönjük