NETKUTATÁSOK.hu
A fontos magyar és a tanulságos nemzetközi internetkutatások eredményeinek blogja - online vállalkozóknak és online hirdetőknek. Azért, hogy jobban megismerjük és megértsük az internetet és az internetezőket.
"Ne azt számold, hány embert érsz el, azokat érd el, akik számítanak."
[David Ogilvy]
Kérdése, észrevétele, javaslata esetén várjuk levelét a hello[kukac]sarkozymarketing.hu email címen, vagy az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. február 5.

5 Perc Angol - Magyar weboldal lett a világ legjobb nyelvoktató portálja, 2013. január

A Macmillan Education által meghirdetett Love English Awards első díját idén több mint 3000 szavazatos előnnyel a magyar 5 Perc Angol nyerte el, olyan versenytársakat maga mögött hagyva, mint például a BBC Learning English vagy az amerikai kormány nyelvoktató oldala a Voice of America Learning English.

A díjjal a kiadó a világ legkedveltebb, ugyanakkor legsokoldalúbb és legelhivatottabb online angol nyelvoktató portáljait díjazza, ahova a nyelvtanulók a legszívesebben fordulnak, ha információra, inspirációra, tananyagra van szükségük, vagy gyakorolni szeretnék az angol nyelvet. A 2012-es évben a szavazatok alapján az idén 10 éves 5 Perc Angol nyerte el a tanulók bizalmát, a magyar portált ajánlották a legtöbben a díjra érdemesnek.

Forrás: 5 Perc Angol (sajtóközlemény)