NETKUTATÁSOK.hu
A fontos magyar és a tanulságos nemzetközi internetkutatások eredményeinek blogja - online vállalkozóknak és online hirdetőknek. Azért, hogy jobban megismerjük és megértsük az internetet és az internetezőket.
"Ne azt számold, hány embert érsz el, azokat érd el, akik számítanak."
[David Ogilvy]
Kérdése, észrevétele, javaslata esetén várjuk levelét a hello[kukac]sarkozymarketing.hu email címen, vagy az oldal alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2016. április 26.

Oracle - A vállalatvezetők 20 százaléka véli, cégük kiváló személyre szabott megoldásokat nyújt, 2016. április

A megváltozott fogyasztói igények miatt a személyre szabott megoldásoké a jövő, a megkérdezett vállalatvezetők becslése szerint évente 18 százalékos bevétel-növekedést eredményezne, ha személyre szabott megoldásokat tudnának nyújtani ügyfeleik és munkavállalóik számára - közölte az Oracle amerikai informatikai óriáscég az MTI-vel.

Az Oracle 10 iparágból, 300 vállalatvezetőt kérdezett meg a megváltozott fogyasztói igényekről.

A jelentés szerint a válaszadók 84 százaléka érzékelte az egyedi felhasználói igények megjelenését, 70 százaléka a munkavállalók körében is találkozott a jelenséggel, de csak 20 százalékuk értékelte úgy, hogy az ilyen típusú szolgáltatásokat kiváló minőségben nyújtja saját vállalata.

A megkérdezettek közel kétharmada - többek között a kommunikációs, oktatási és kutatási, mérnöki és építőipari, pénzügyi, egészségügyi, vendéglátó ipari, közszféra, valamint a kiskereskedelmi szektor képviselői - úgy vélik, hogy a váltás nagy kihívást jelent a versenyképesség szempontjából.

A felmérésbe bevontak 97 százaléka szerint az egyének korszakában (Era I - Age of the Individual) az üzleti információs megoldásoktól, a felhasználói élményeket biztosító megoldásokon át az iparág-specifikus alkalmazásokig terjedő informatikai beruházások az igazán fontosak. 

Ezeknek a beruházásoknak ahhoz is hozzájárulnak, hogy a vállalatok személyre szabott felhasználói és munkavállalói élményeket kínálhassanak. A megkérdezettek 81 százaléka szerint pedig szoros kapcsolat van a felhő alapú informatikai megoldások, és a személyre szabott megoldások nyújtásának képessége között - fogalmaztak.

A közleményben arra is rámutattak, hogy azok a szervezetek, amelyek tavaly több mint 10 százalékkal növelték bevételeiket, jelentős előnyben vannak a személyre szabott megoldások nyújtásában.

Forrás: MTI